ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΡΙΜΑ για τον Μάρκο! «Άγγιξε» επική ανατροπή

ΚΡΙΜΑ για τον Μάρκο! «Άγγιξε» επική ανατροπή

Ο Μάρκος Παγδατής βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ και ήταν πίσω με 2-5 στο 4ο σετ, «άγγιξε» όμως μια επική ανατροπή απέναντι στον Karen Khachanov, πριν «λυγίσει» στο τέλος του 5ου σετ!

Μετά από 3 ώρες και 15 λεπτά μιας επικής μονομαχίας, ο Karen Khachanov επικράτησε του Μάρκου Παγδατή με 6-3, 6-4, 3-6, 6-7 (4), 7-5 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon.

O Μάρκος, ο οποίος είχε αποκλείσει τον Dominic Thiem στον 1ο γύρο, «άγγιξε» μια τεράστια ανατροπή, ξεκινώντας την αντεπίθεσή του στο δεύτερο μισό του 3ου σετ, όταν έκανε για πρώτη φορά break στο σερβίς του Ρώσου και κέρδισε 3 σερί games, για να μετατρέψει το 3-3 σε 6-3.

Στο 4ο σετ ο Khachanov έκανε ένα break που φάνηκε αρχικά να «τελειώνει» τον Παγδατή, ο Κύπριος πρωταθλητής όμως αρνήθηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και επέστρεψε από το 2-5, για να ισοφαρίσει σε 5-5. Στο 9ο game μάλιστα, όταν είχε κάνει το break back για το 4-5, έσβησε και ένα match point στο σερβίς του Ρώσου.

«Έκλεψε» το 4ο σετ στο tie-break (7-4) και οδήγησε την μάχη σε 5ο σετ, όπου είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να κάνει πρώτος το break στο 6ο game. Αρχικά είχε προηγηθεί με 2-3, 0-40 και συνολικά έχασε 6 break points σ’ αυτό το game o Μάρκος, με τον Khachanov να ισοφαρίζει σε 3-3 και να μένει «ζωντανός» στον αγώνα.

Σε αντίθεση με τον Μάρκο, ο 22χρονος Ρώσος εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες και έκανε το break για το 6-5 στο 11ο game, ολοκληρώνοντας το ματς με ένα love service game για το 7-5 στο 12ο game.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon o Khachanov, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Frances Tiafoe για μια θέση στη φάση των «16». Ο 20χρονος Αμερικανός κέρδισε τον Julien Benneteau με 4-6, 6-3, 6-4, 6-2 και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης.

tennisnews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top