ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δύο επόμενες ΚΙΝΗΣΕΙΣ Γκόμεθ που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!

Οι δύο επόμενες ΚΙΝΗΣΕΙΣ Γκόμεθ που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!

Μπορεί την βδομάδα που διανύουμε να είχαμε ένα «καταιγισμό» ανακοινώσεων από την Ομόνοια, με αποκτήσεις  ποδοσφαιριστών για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ωστόσο το «παζλ» του ρόστερ ακόμη χρειάζεται κι άλλα κομμάτια για να συμπληρωθεί.

Συγκεκριμένα στα ανοικτά κεφάλαια της ενίσχυσης των «πρασίνων» ακόμη παραμένει η απόκτηση ενός αριστερού μπακμ αλλά και ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται ως δεκάρι.

Οι Άνχελ Γκομέθ και ο Ολίβα, αλλά και όλοι όσοι εργάζονται για τον προγραμματισμό της Ομόνοιας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, έχουν ενώπιον τους αρκετά ονόματα για τις εν λόγω θέσεις και τα οποία εξετάζουν.

Πάντως όπως προαναφέραμε και σε ρεπορτάζ μας τις προηγούμενες μέρες (διαβάστε εδώ) όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί ως δεκάρι, στα υπόψη υπάρχει ένας κοινοτικός ο οποίος τράβηξε την προσοχή Γκόμεθ και Ολίβα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πιθανών το άκουσμα του να ρίξει τσιμέντα.

Η Ομόνοια την ερχόμενη βδομάδα (9/7) ως γνωστόν θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση και σίγουρα ίσως ο Γκόμεθ να τρέξει με «χίλια» τον προγραμματισμό έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί με όσο πιο συμπληρωμένο γίνεται το ρόστερ της.

Αν πάρουμε ως δεδομένο το πιο πάνω δεν αποκλείεται μέχρι την προετοιμασία ο προγραμματισμός να τρέξει ακόμη περισσότερο και να έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις που ίσως αφορούν και τις θέσεις που παραμένουν κενές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top