ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tέλος εποχής για ένα από τα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruise Lines

Tέλος εποχής για ένα από τα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruise Lines

Πρόκειται για μια εταιρία που έχει συνδεθεί με τα ταξίδια αναψυχής των Κυπρίων, αφού πολλά από τα κρουαζιερόπλοια της έχουν φιλοξενήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας. Η Louis Cruise Lines αποσύρει μετά από αρκετά χρόνια ένα από τα παλαιότερα κρουαζιερόπλοια της.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για το Louis Aura ή Οrient Queen (όπως ήταν η ονομασία του μέχρι το 2013) ένα πλοίο που κατασκευάστηκε το 1967 και μπήκε στη θάλασσα για το πρώτο του ταξίδι τον Ιούνιο του 1968.

Στην ιδιοκτησία της Louis από το 2006 το Orient Queen ή Louis Aura, ταξίδευε εντός της Μεσογείου σε διάφορες κρουαζιέρες και αποσύρθηκε το 2016 μετά από σχεδόν 50χρόνια στη θάλασσα.

Το τελευταίο διάστημα είχε ενοικιαστεί από τουρκική εταιρία, ενώ έκανε και κοντινά ταξίδια από τον Πειραιά, όμως έφτασε η ώρα να οδηγηθεί για διάλυση, αφού πλέον είναι από τα παλαιότερα πλοία που βρίσκονται σε «υπηρεσία».

Όπως σημειώνει το tradewindsnews.com η Louis Cruise Lines που το 2014 μετονομάστηκε σε Celestyal Cruises αναμένεται να κερδίσει από την πώληση του Louis Αura γύρω στο 1.000.000 δολάρια και το «γερασμένο» πλοίο θα οδηγηθεί για «παλιοσίδερα» σε Ινδία, Πακιστάν ή Μπαγκλαντες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top