ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον… κατάπιε: Η επική προσπέραση του Φέτελ στον Μπότας! – ΒΙΝΤΕΟ

Τον… κατάπιε: Η επική προσπέραση του Φέτελ στον Μπότας! – ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας στο Σίλβερστοουν, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε μια εντυπωσιακή προσπέραση στον Βάλτερι Μπότας και πήρε τη νίκη.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε μια τεράστια νίκη στο grand prix της Μεγάλης Βρετανίας και άνοιξε τη διαφορά του στη βαθμολογία από τον δεύτερο Χάμιλτον, όμως για να φτάσει στην καρό σημαία χρειάστηκε να τραβήξει λαγό από το μηχανοκίνητο καπέλο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τ’ αλλεπάλληλα Αυτοκίνητα Ασφαλείας, ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι είχε πέσει 2ος πίσω από τον Βάλτερι Μπότας που είχε βρεθεί σχεδόν… ανέλπιστα στην κορυφή.

Ωστόσο, πέντε γύρους το τέλος ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μ’ ένα αδιανόητο προσπέρασμα σε πολύ δύσκολο σημείο άφησε πίσω του τον Φινλανδό, χάθηκε στον ορίζοντα και πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου για τον φετινό τίτλο.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό στιγμιότυπο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top