Στο αντίο του ο Μπενζεμά «προσκύνησε» τη Ρεάλ…

Στο αντίο του ο Μπενζεμά «προσκύνησε» τη Ρεάλ…

Δεν ήταν ποτέ ο πιο δημοφιλής παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φόρεσε τη φανέλα της επί εννιά συναπτά έτη. Τώρα, στην ώρα του αντίο ο Καρίμ Μπενζεμά έβγαλε συναίσθημα και υπερηφάνια.

Όταν έπαιρνε μεταγραφή στη Ρεάλ, ουδείς θα περίμενε ότι θα φορούσε την άσπρη φανέλα της «βασίλισσας» για εννιά ολόκληρα χρόνια.

Όμως, ο Καρίμ Μπενζεμά τα κατάφερε. Παρά τη συνεχή αμφισβήτηση από τον κόσμο, τα μπινελίκια από την εξέδρα και τη σκιά που έριχναν πάνω του αστέρες όπως ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ.

Στο κάτω-κάτω της γραμμής ο Γάλλος φορ κατέκτησε με τους «μερένγκες» τρία Τσάμπιονς Λιγκ και επιβίωσε σε πολλές καταστάσεις.

Ως εκ τούτου το αντίο του στο twitter είχε πολλά συγκινητικά στοιχεία. Φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά το σήμα της Ρεάλ και χάσταγκ halamadrid.

«Θα είμαι ευγνώμων αιωνίως» τελείωσε την αναφορά του ο Μπενζεμά. Και πώς να μην είναι…

 

πηγή:contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE