ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 33χρονο - Ύποπτος για την βόμβα σε ταξιδιωτικό γραφείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 33χρονο - Ύποπτος για την βόμβα σε ταξιδιωτικό γραφείο

Συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, σχετικά με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου, σε ταξιδιωτικό γραφείο.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φόρεσε χειροπέδες, έπειτα από σχετική πληροφορία που έφτασε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο ύποπτος, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Θυμίζουμε ότι, η έκρηξη σημειώθηκε στις 7 Ιουλίου, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, στην είσοδο ταξιδιωτικού γραφείου.

Οι δράστες πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος και εγκατέλειψαν την σκηνή.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο των γραφείων. που βρίσκονται σε ισόγειο υποστατικού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE