Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στον ανακριτή για τη μίζα 700.000 ελβετικών φράγκων για τα υποβρύχια

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στον ανακριτή για τη μίζα 700.000 ελβετικών φράγκων για τα υποβρύχια

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αποφυλακιστεί και περνά ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Ο λόγος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με μια κατηγορία για την οποία θα δώσει εξηγήσεις.

Ειδικότερα έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700.000 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής και φέρεται ότι το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι ελεύθερος μετά από δικαστική απόφαση που έκανε δεκτή την αίτηση  αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE