ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ζητούν να αντιγράψουν το Αεροδρόμιο Λάρνακας

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ζητούν να αντιγράψουν το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Πρόβλημα με την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλείται στο σημείο που επιβιβάζονται ή αποβιβάζονται οι πολίτες στο παράνομο αεροδρόμιό τους, αντιμετωπίζουν οι τ/κ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Κibrisgazetesi.com, έχουν προκληθεί αντιδράσεις για το εν λόγω πρόβλημα, αφού όπως αναφέρει, σχηματίζονται ουρές οχημάτων και παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία και των υπολοίπων αυτοκινήτων.

Υπάλληλος του παράνομου αεροδρομίου 'Ercan' μιλώντας για το συγκεκριμένο πρόβλημα είπε: «Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ για ένα δευτερόλεπτο, οι επιβάτες πρέπει να σταθμεύουν στο χώρο στάθμευσης».

Συμπλήρωσε επίσης ότι θα έπρεπε να κάνουν ότι γίνεται και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: «Δεν υπάρχει λύση για την κυκλοφοριακή συμφόρηση εδώ και χρόνια. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από 1 λεπτό αναμονής, ο υπάλληλος γράφει ποινή. Γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε;».

Από την άλλη, ένας πολίτης που ανέφερε ότι οι ουρές του αυτοκινήτου του μεγαλώνουν συνεχώς στην κύρια πύλη εισόδου του 'Ercan', δήλωσε: «Η εταιρεία T & T που πήρε το Ercan πήγε σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση στην περιοχή του πάρκου. Ωστόσο, ο δρόμος δεν παρεμβαίνει εδώ επειδή είναι το κράτος. Έτσι υπάρχει και χάος. Τώρα μπορείτε να βρείτε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν συστηματικές και τακτικές εφαρμογές στο εξωτερικό και στη Λάρνακα. Παρόμοιες εφαρμογές απαιτούνται τώρα στη χώρα μας. Αν θέλουμε την τάξη, δεν πρέπει να πάμε πολύ μακριά. Το αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι πολύ κοντά. Πηγαίνουν και βλέπουν το σύστημα εκεί. Επειδή δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια παραμορφωμένη σειρά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top