ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ από τον Αύγουστο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ από τον Αύγουστο

Μείωση κατά 50% στις τιμές του διαδικτύου και αύξηση της ταχύτητας κατά 6 φορές από την 1η Αυγούστου προβλέπει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν την Πέμπτη 12/07 η τουρκική εταιρεία Τουρκ Τελεκόμ με τη «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών»,.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνεται μείωση των τιμών του διαδικτύου κατά 50%, 30% μείωση στο ποσό που πληρώνεται στην «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών» για δυνατότητα χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο, μείωση και ως 45% της δυνατότητας χρήσης 100 gb το δευτερόλεπτο, μείωση 40% με 50% στις υπηρεσίες παροχής διαδικτύου, διπλασιασμός στα επόμενα 3 χρόνια της δυνατότητας χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο και αύξηση της χρήσης 5 mb σε 30.

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και επικοινωνιών», Τολγκά Ατακάν μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε πως εξασφαλίζεται φθηνό και ποιοτικό διαδίκτυο και καλύτερες υπηρεσίες. Από την πλευράς του ο πρόεδρος της Τούρκ Τελεκόμ, Πολ Ντοάνι δήλωσε μεταξύ άλλων πως για τη δημιουργία σύγχρονων και έξυπνων πόλεων το φτηνό και γρήγορο ίντερνετ αποτελεί βασική προϋπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE