Απίθανο ρεκόρ από Βέλγιο! Κάποτε ήταν η Γαλλία και η Ιταλία σε Μουντιάλ

Απίθανο ρεκόρ από Βέλγιο! Κάποτε ήταν η Γαλλία και η Ιταλία σε Μουντιάλ

Ο Τομά Μενιέ έγινε ο 10ος διαφορετικός σκόρερ για το Βέλγιο σε αυτό το Μουντιάλ, με τους Βέλγους να ισοφαρίζουν ένα εκπληκτικό ρεκόρ!

Είχε την πιο παραγωγική επίθεση στα προκριματικά, ακριβώς το ίδιο έγινε και στην τελική φάση του Μουντιάλ. Το Βέλγιο άνοιξε νωρίς το σκορ με την Αγγλία στον μικρό τελικό και αυτό το γκολ δημιούργησε ένα σημαντικό ρεκόρ.

Η προβολή του Τομά Μενιέ έκανε το 1-0 από το 4ο λεπτό και ο φουλ-μπακ της Εθνικής Βελγίου έγινε ο 10ος διαφορετικός σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» σε αυτή την διοργάνωση!

Κάπως έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν την επίδοση της Γαλλίας (1982) και της Ιταλίας (2006) και θα σπάσουν το ρεκόρ αν σκοράρει επιπλέον κάποιος που δεν λέγεται Λουκάκου, Αζάρ, Γιανουζάι, Μπατσουαγί, Μέρτενς, Βερτόνχεν, Φελαϊνί, Σαντλί, Ντε Μπρόινε και Μενιέ!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE