Δευτέρα το ΝΑΙ η το ΟΧΙ για Ρομπέρζ – Με ποιον πρώην του Απόλλωνα θα γίνει συμπαίκτης εάν πάει

Δευτέρα το ΝΑΙ η το ΟΧΙ για Ρομπέρζ – Με ποιον πρώην του Απόλλωνα θα γίνει συμπαίκτης εάν πάει

Δελεαστική πρόταση έχει ενώπιον του ο Απόλλωνας από την Κλουζ για παραχώρηση του Γάλλου αμυντικού, Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους – Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως αύριο, Δευτέρα, η διοίκηση του Απόλλωνα θα αποφασίσει κατά το πόσο θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας της Ρουμανίας για παραχώρηση του παίκτη, με τις περισσότερες πιθανότητες, την παρούσα χρονική στιγμή, να λένε πως θα πει το «ΝΑΙ» και ο Ρομπέρζ θα γίνει συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη της Λεμεσιανής ομάδας, Βινίσιους, καθώς και τους γνώριμους μας από το πέρασμα τους από τις άλλες Λεμεσιανές ομάδες, Ιονίτα και Ράντου.

Εάν και εφόσον, ο Απόλλωνας αποφασίσει να πωλήσει τον Ρομπέρζ, τότε θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες για απόκτηση ξένου – κοινοτικού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα έχει ηγετικές ικανότητες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE