Το επικό «ντου» τεσσάρων ατόμων που διέκοψε για λίγο τον τελικό! – ΒΙΝΤΕΟ

Το επικό «ντου» τεσσάρων ατόμων που διέκοψε για λίγο τον τελικό! – ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερα άτομα έκαναν επικών διαστάσεων «εισβολή» στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που παιζόταν ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ήταν το 52ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Γαλλία και την Κροατία, όταν τέσσερα διαφορετικά άτομα εισέβαλαν στο χορτάρι φορώντας ρούχα αστυνομικών και άρχισαν να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ασφάλεια του γηπέδου, φυσικά, τους έπιασε και μετά από μίνι διακοπή 2-3 λεπτών, το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE