ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράταση στην αγωνία για Λάζαρο, κατέθεσε προσφυγή και ο Ολυμπιακός!

Παράταση στην αγωνία για Λάζαρο, κατέθεσε προσφυγή και ο Ολυμπιακός!

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΚ για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τους «ερυθρόλευκους» να «απαντούν» με δική τους προσφυγή.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αιτήθηκαν την αναβολή της δίκης, που ορίστηκε εκ νέου για την ερχόμενη Δευτέρα (23/7) και κατέθεσαν προσφυγή κατά των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, αιτήθηκαν να υποχρεωθεί η ΑΕΚ να παρουσιάσει το συμβόλαιο, στο οποίο έχει βασιστεί η δικαστική διαδικασία, με την έδρα να μην κάνει δεκτό το αίτημα, θεωρώντας πως προς το παρόν μπορεί να πάρει θέση μόνο για το αίτημα της αναβολής.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top