LIFESTYLE

Μάθετε πόσο χρονών έκλεισε η Γιώτα Παπαδοπούλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μάθετε πόσο χρονών έκλεισε η Γιώτα Παπαδοπούλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γιώτα Παπαδοπούλου την Δευτέρα, 16 Ιουλίου είχε τα γενέθλιά της και δεν έκρυψε την ηλικία της. 

Με μια ανάρτησή της η σύζυγός του Νικόλα Παπαδόπουλου ευχαρίστησε όλους όσοι θυμήθηκαν τα γενέθλια της και της έστειλαν τις ευχές τους.

Η Γιώτα Παπαδοπούλου γνωστοποίησε και την ηλικία της αφού έγραψε "44 Γιορτάζω λοιπόν την ζωή μου , γιορτάζω την υγεία μου ! Γιορτάζω μαζί με την όμορφη οικογένεια μου και τα πολλά παιδιά μου . Λυπάμαι που κάποιος που θέλω να είναι καλά δεν είναι , λυπάμαι που έφυγαν από την ζωή κάποιοι που ήθελα μέσα στην ζωή μου. 
Η ζωή σου δίνει από όλα και από όλα πρέπει να κερδίζεις, να γίνεσαι πάντα καλύτερος και πιο θετικός για να μεγαλώνεις όμορφα!! Και είναι ωραίο να μεγαλώνεις όμορφα! 
Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες υπέροχες ευχές σας την αγάπη σας Ευχομαι πάντα υγεία και χαρές σε όλους σας!". 

Ομολογουμένως η Γιώτα Παπαδοπούλου δεν δείχνει 44 και αν δεν το έγραφε η ίδια δεν θα πιστεύαμε ότι αυτή είναι η ηλικία της αφού δείχνει πολύ μικρότερη. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top