Ε. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Προσβλητική η δήλωση Γιωρκάτζη» - Η σύγκριση με Οδυσσέα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Προσβλητική η δήλωση Γιωρκάτζη» - Η σύγκριση με Οδυσσέα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυρά κατά της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας ρίχνει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηρίζοντας «προσβλητική» τη δήλωση της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη ότι «γνωρίζει πολλά για πολλούς», η βουλευτής του ΑΚΕΛ αφήνει αιχμές και για το έργο της ως Γενική Ελεγκτής.

«Έχουμε όλοι άποψη για το έργο της όταν υπηρετούσε εκείνο το θεσμό, αλλά και συγκριτικά σε σχέση με το έργο του κ. Μιχαηλίδη ο οποίος επιλέγει προφανώς όσα γνωρίζει να τα καταγράφει στις εκθέσεις του», σημειώνει.

Και προσθέτει ότι εγείρονται μεγάλα ζητήματα άκρως προσβλητικά για τους θεσμούς «και υπόνοιες για αυτούς που τη διόρισαν στο πόστο της Κεντρικής Διοικήτριας».

Μάλιστα, εκφράζει το ερώτημα αν αυτό το θέμα είναι του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE