Το αποχαιρετιστήριο βίντεο 28χρονης – Πέθανε απ’ τα ναρκωτικά που μετέφερε στο στομάχι της

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο 28χρονης – Πέθανε απ’ τα ναρκωτικά που μετέφερε στο στομάχι της

Με τη ζωή της πλήρωσε μία 28χρονη, την προσπάθεια να μεταφέρει μέσα στο στομάχι της ναρκωτικά από την Βραζιλία στην Πορτογαλία.

Η Deyse Ricarte πέταξε από το Μπέλο Οριζόντε για την Λισαβόνα στις 8 Ιουλίου, έχοντας καταπιεί πακέτα με συνολικά 71 γραμμάρια κοκαΐνης.

Όταν όμως έφτασε εκεί, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε… Τα πακέτα προφανώς τρύπησαν και τα ναρκωτικά άρχισαν να χύνονται στο στομάχι της, κάτι που αντιλήφθηκε άμεσα.

Έχοντας καταλάβει ότι θα πάθαινε από υπερβολική δόση, άνοιξε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί ένα μήνυμα, το οποίο έστειλε σε έναν φίλο της. «Νομίζεις οτι το πρόσωπό μου έχει παραμορφωθεί ή είναι φυσιολογικό. Νομίζω οτι θα πεθάνω φίλε μου. Κύριε, βοήθησέ με. Φίλε μου, μίλησε στην μητέρα και πες οτι και αυτή και τον πατέρα μου τους αγαπώ πολύ. Δεν θα τα καταφέρω. Θεέ, βοήθησέ με».

Μάλιστα, η Βραζιλιάνα έστειλε και μία φωτογραφία με την κάρτα του ξενοδοχείου, προκειμένου να γνωρίζουν που βρίσκεται, όμως δεν μπόρεσε να γίνει τίποτα, καθώς στις 9 Ιουλίου βρέθηκε νεκρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.