Δεν θα νιώθει άνετα…

Δεν θα νιώθει άνετα…

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» στον αποψινό (20:00) επαναληπτικό για τον Α΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σούντουβα, λόγω της ήττας του με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η πρόκριση είναι μονόδρομος για την κυπριακή ομάδα και κανείς στον Αρχάγγελο δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την άσημη Λιθουανική ομάδα.

Αν συμβεί αυτό, σίγουρα ο πρώτος που θα αισθάνεται… άβολα, θα είναι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE