ΠΑΡΑ-THEMA

Αποκάλυψη: Κύπριος ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται στην Αγγλία! Πάει για το μεγάλο «μπαμ»

Αποκάλυψη: Κύπριος ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται στην Αγγλία! Πάει για το μεγάλο «μπαμ»

Σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, αυτό της Αγγλίας δοκιμάζει την τύχη του ο 21χρονος ποδοσφαιριστής. Γέννημα θρέμμα της ομάδας από το Παραλίμνι ο Μιχάλης Γιωρκάτζης επιχειρεί το μεγάλο βήμα και ανοίγει τα φτερά του για Αγγλία.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στην ΕΝΠ (11 συμμετοχές την περσινή χρονιά, 4 στην εντεκάδα και 7 ως αλλαγή) περνά από δοκιμαστικά τις τελευταίες βδομάδες στην Αγγλική Walsall που συμμετέχει στην League 1 (3η κατηγορία) της Αγγλίας.

Πρόκειται για την ομάδα που πέρασε και δεν έπιασε ο Αντρέας Μακρής, ενώ εκεί έπαιξε για μια χρονιά ο δικός μας διεθνής Jason Demetriou.

Ο 21χρονος Γιωρκάτζης όπως ενημερωθήκαμε από την επίσημη ΕΝΠ, θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό για αυτό και έλαβε άδεια, να βρει ομάδα ενόσω βρίσκεται για σπουδές και να αγωνίζεται, αφού στην Ένωση δεν θέλουν να στερήσουν το μέλλον κανενός ποδοσφαιριστή.

Στην Walsall ο Γιώρκάτζης βρίσκεται τις τελευταίες τρεις βδομάδες, με την ομάδα όμως να μην αποκαλύπτει την ταυτότητα του, ωστόσο το όνομα του έχει διαρρεύσει, καθώς και μια φωτογραφία που εντόπισε η ιστοσελίδα μας από φιλικό παίχνίδι.

Μάλιστα, σε δημοσιεύματα στην Αγγλία γράφουν ότι  ο «άγνωστος» υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής αφήνει καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί από το σύλλογο. Ίσως το φιλικό της Πέμπτης 19/7 κόντρα στον AJAX να κρίνει πολλά για το μέλλον του ταλαντούχου Κύπριου μεσοεπιθετικού.

Εμείς να ευχηθούμε στο Μιχάλη τα καλύτερα ενώ σίγουρα θεωρείται επιτυχία πως από τον «πάγκο» ουσιαστικά της ΕΝΠ κατάφερε να κερδίσει το “trial” τριών εβδομάδων στην Walsall.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top