ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: 30χρονος κινδύνεψε να πνιγεί - Σωτήρια παρέμβαση τεσσάρων νεαρών

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: 30χρονος κινδύνεψε να πνιγεί - Σωτήρια παρέμβαση τεσσάρων νεαρών

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση τεσσάρων νεαρών Ελληνοκυπρίων για τη ζωή λουόμενου που κινδύνεψε να πνιγεί στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Ο 30χρονος κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας όταν σε κάποια στιγμή φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του.

Τον 30χρονο αντιλήφθηκε παρέα τεσσάρων λουόμενων να επιπλέει στο νερό οι οποίοι στη συνέχεια κατάφεραν να τον ανασύρουν στην ακτή και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ακολούθως ο λουόμενος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται πως ένας εκ των τεσσάρων νεαρών που βοήθησαν τον 30χρονο εργάζεται ως οδηγός ασθενοφόρου σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Πάφο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE