VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως θα προβεί σε εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα τόσο στο Κατάστημα Αναμνηστικών στη Λάρνακα όσο και στο Οίκημα Θεμιστόκλειο, από αύριο και μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα γίνεται συλλογή ξηράς τροφής όπως και ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα και παπούτσια στις ώρες λειτουργίας τους οι οποίες είναι:
Τετάρτη 09:00 -14:00
Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:30 – 18:30
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και γενικά το κοινό να συνδράμει έτσι ώστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που περνά».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις