ΕΛΛΑΔΑ: Το στιγμιότυπο που δείχνει ζωντανές τις δίδυμες αδελφές – VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Το στιγμιότυπο που δείχνει ζωντανές τις δίδυμες αδελφές – VIDEO

Η ΕΡΤ μετέδωσε την εικόνα που είδε ο κ. Γιάννης Φιλιππόπουλος και η σύζυγός του, και αναγνώρισαν της δύο κόρες τους που χάθηκαν τα ίχνη τους στην φονική πυρκαγιά.

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς ο Βασίλης Ανδριόπουλος, ένας από τους διασώστες – εκπαιδευτές που επιχειρούν στο σημείο όπου ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Ο κ. Ανδριόπουλος, έχοντας δίπλα του τον νονό των δίδυμων κοριτσιών, απεύθυνε έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, σημαντικό ή ασήμαντο να μιλήσει με τις Αρχές και να δώσει την πληροφορία.

Θυμίζουμε ότι, οι γονείς των δύο κοριτσιών έψαχναν απεγνωσμένα τα παιδιά τους και τους γονείς του κ. Γιάννη, οι οποίοι έφτασαν στο Μάτι, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά και έκτοτε αγνοούνται.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ, ο κ. Γιάννης είπε ότι είδε στιγμιότυπο από βίντεο που έδειχνε ζωντανές τις δύο του κόρες, ωστόσο δεν κατέφερε να τις εντοπίσει.

Η ΕΡΤ, έδωσε στην δημοσιότητα το στιγμιότυπο που είδαν οι γονείς των δύο κοριτσιών, το οποίο κατέγραψε συνεργείο του Alpha Eλλάδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

Με τις νέες δυνατότητες, τις οποίες δημιουργούμε στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί, είπε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικ Μέγαρο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE