Η Ελληνική Αστυνομία βάζει τέλος στο θρίλερ - Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες

Η Ελληνική Αστυνομία βάζει τέλος στο θρίλερ - Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες

Τέλος στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια βάζει η Ελληνική Αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για για παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δυο δικά του και τα δυο παιδιά της κουμπάρας του.

Προφανώς ο απελπισμένος πατέρας, μέσα στην αγωνία του για να βρει τα παιδιά του πίστεψε ότι τα κοριτσάκια στη βάρκα, που μοιάζουν με τα δικά του, είναι τα παιδιά του.

Ετσι, οι δύο δίδυμες οι οποίες ήταν με τον παππού τους και την γιαγιά τους για διακοπές στην περιοχή, θεωρούνται αγνοούμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή – «Άνδρας δήλωσε ότι είναι δικά του τα κορίτσια που φέρονταν να είναι οι 9χρονες»– VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE