ΠΑΦΟΣ: 27χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην συμβία του - Συνελήφθη και για άλλα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: 27χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην συμβία του - Συνελήφθη και για άλλα αδικήματα

strong>Βίος και πολιτεία ο 27χρονος που συνελήφθη στην Πάφο. Ο Ε/κ φόρεσε χειροπέδες για ληστείες, απειλητικά μηνύματα και βία στην οικογένεια. 

Στην σύλληψη 27χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για διαρρήξεις και κλοπές σε δύο περιπτώσεις στην Πέγεια και στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του 27χρονου διερευνώνται και αδικήματα που αφορούν απειλητικά μηνύματα εναντίον της συμβίας του και βίας στην οικογένεια.

Ο 27χρονος ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE