Διακανονισμός Ρονάλντο-εφορίας: Εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο και διετής φυλάκιση!

Διακανονισμός Ρονάλντο-εφορίας: Εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο και διετής φυλάκιση!

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την ισπανική εφορία ήρθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση φοροδιαφυγής, αποφεύγοντας έτσι την δίκη και τον κίνδυνο να εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Φόρους και πρόστιμα που αγγίζουν αθροιστικά το ποσό των 19 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό με την ισπανική εφορία.

Ο Πορτογάλος αποδέχθηκε επίσης την ποινή διετής φυλάκισης, ανασταλτικού χαρακτήρα, αφού η ισπανική νομοθεσία δεν προβλέπει κράτηση για το πρώτο φορολογικό αδίκημα, στις περιπτώσεις που η ποινή δεν υπερβαίνει τους 24 μήνες.

Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη υπόθεση ξεκίνησε πέρσι, όταν οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας κατηγόρησαν τον Ρονάλντο για φοροδιαφυγή, μέσω της διοχέτευσης των εσόδων του σε offshore εταιρείες στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Αντιμέτωπος με την ισπανική εφορία είχε έρθει και ο Λιονέλ Μέσι το 2016, όταν τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή για την μη καταβολή φόρων ύψους 4,1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE