ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί οι 18χρονες 'πορτοφολούδες'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί οι 18χρονες 'πορτοφολούδες'

Δύο γυναίκες ηλικίας 18 χρόνων, οι οποίες είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από πρόσωπα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διατάγματα κράτησής τους για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γύρω στις 2.45 το απόγευμα της Παρασκευής (27/7) ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών ένδυσης, κατά την τακτοποίηση ρούχων σε ράφια, εντόπισε άδειο πορτοφόλι τυλιγμένο σε φούτερ.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 18 χρόνων, οι οποίες συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Ανακρινόμενες οι δύο 18χρονες φέρονται να παραδέχθηκαν ότι έκλεψαν από το συγκεκριμένο πορτοφόλι το χρηματικό ποσό των €230 ενώ φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων κλοπών πορτοφολιών, από όπου κλάπηκε το ποσό των €200 και €500 αντίστοιχα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE