Φαρμακοποιός στο Προεδρικό, κτηνίατρος στο Τμήμα Μετεωρολογίας – Και άλλες αξιοπερίεργες αποσπάσεις

Φαρμακοποιός στο Προεδρικό, κτηνίατρος στο Τμήμα Μετεωρολογίας – Και άλλες αξιοπερίεργες αποσπάσεις

Πέραν των εκπαιδευτικών, άλλοι 386 δημόσιοι υπάλληλοι είναι αποσπασμένοι σε άλλα καθήκοντα.

Οι περιπτώσεις που καταγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό του 2018 προκαλούν απορίες.

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Λάντου («Ο Φιλελεύθερος»), πολλές φορές οι αποσπάσεις γίνονται κατά τις ανάγκες του εκάστοτε Υπουργού ή ανάλογα με τις ανάγκες.

23 αποσπάσεις μετρά το Προεδρικό από όλο το φάσμα της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Επιθεωρητής Γεωργίας, Λειτουργός, Τυπογράφος, Λειτουργός Περιβάλλοντος, Λειτουργός Τμήματος Αναδασμού, Φαρμακοποιός και Δεσμοφύλακας είναι μερικές από τις αξιοπερίεργες αποσπάσεις του Προεδρικού.

Ακόμα, στο Τμήμα Περιβάλλοντος έγιναν 30 αποσπάσεις, στο Τμήμα Γεωργίας 19 και στο Υπουργείο Γεωργίας 7.

Τέλος, στο Υπουργείο Εξωτερικών αποσπάστηκε Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, στο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ένας λειτουργός αεροπορικών κινήσεων και ένας Κτηνιατρικός επιθεωρητής στο Τμήμα Μετεωρολογίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE