ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση της υγείας του 32χρονου ποδηλάτη

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση της υγείας του 32χρονου ποδηλάτη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 29/07, στην Πάφο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου ποδηλάτη.

Σύμφωνα με πρηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnline, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 29/07, γύρω στις 10:20, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ποδηλάτης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό δρόμο κοντά στην Τίμη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 32χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μετάβασή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή ο άτυχος άνδρας φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς εκ πρώτης όψεως, φέρεται να μην φορούσε το προστατευτικό του κράνος.

Σε επικοινωνία που είχαμε το βράδυ της Κυριακής (29/7) με αρμόδια αστυνομική πηγή, μας γνωστοποιήθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του ποδηλάτη παραμένει σοβαρή.

*Φωτογραφία αρχείου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.