ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Ταυτοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/7) η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, η οποία αγνοείτο μετά τις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική την περασμένη Δευτέρα (23/7).

Την είδηση ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής της στο facebook η ηθοποιός και φίλη της Χρύσας Σπηλιώτη, Αννέτα Παπαθανασίου γράφοντας: «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή».

Σημειώνεται ότι η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν μαζί με τον άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη, του οποίου η σορός είχε ταυτοποιηθεί από την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE