ΠΑΦΟΣ: 56χρονος απέναντι στον νόμο – Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

ΠΑΦΟΣ: 56χρονος απέναντι στον νόμο – Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Καταγγελία μητέρας ανήλικου κοριτσιού οδήγησε σε σύλληψη 56χρονου στις 16 Ιουνίου στην Πάφο.

Τη Δευτέρα (30/7), ο 56χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου σε απευθείας δίκη ως ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η μητέρα, την ενημέρωσε η 15χρονη κόρης για άσεμνες ενέργειες του 56χρονου εις βάρος της, όταν μετέβη στο σπίτι του για παιχνίδι με το επίσης ανήλικο παιδί του.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος»), η μητέρα έκανε την καταγγελία στην ΑΔΕ Πάφου και ο 56χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.