ΠΑΦΟΣ: Τον έπιασε στα πράσα πριν το έγκλημα

ΠΑΦΟΣ: Τον έπιασε στα πράσα πριν το έγκλημα

Στη σύλληψη 34χρονου από χωριό της επαρχίας Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Κυριακή (29/7) για διάρρηξη καταστήματος με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 34χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος mini market εντόπισε μέσα στο κατάστημα του το οποίο ήταν κλειστό εκείνη την στιγμή έναν ομοχώριο του, 34 χρονών επίσης.

Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου για παράνομη είσοδο και στη συνέχεια για διάρρηξη του υποστατικού με σκοπό την κλοπή.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE