ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 29χρονος εντοπίστηκε να πωλεί την 'μόδα εποχής'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 29χρονος εντοπίστηκε να πωλεί την 'μόδα εποχής'

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/7), άνδρα ηλικίας 29 χρόνων, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος, εντοπίστηκε γύρω στις 11.40μ.μ., σε υποστατικό της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή του ένα μεταλλικό κάνιστρο που περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 16 αμπούλες και το χρηματικό ποσό των πέντε ευρώ.

Τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 29χρονος, μαζί με τον 53χρονο ιδιοκτήτη του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE