ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συγκινητική πράξη από τους κρατούμενους των Κεντρικών

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συγκινητική πράξη από τους κρατούμενους των Κεντρικών

Τα τραγικά γεγονότα στην Ελλάδα, όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές της πύρινης λαίλαπας μας έχουν συγκλονίσει όλους.  

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους συγγενείς των θυμάτων και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Η Διεύθυνση συγχαίρει τους κρατούμενους για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους για το μήνα Ιούλιο, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον παγκύπριο έρανο που διεξάγεται από σήμερα με στόχο τη συλλογή χρημάτων για ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής #StandByGreece.

Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και οι κρατούμενοί μας, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα 146 από αυτούς συγκέντρωσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2001 ευρώ, τα οποία θα κατατεθούν από τη Διεύθυνση στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στα πλαίσια του εράνου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top