ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα περί εμπιστοσύνης και στήριξης σε Πετρίδη, η κατάσταση των οικονομικών και η νέα σελίδα στα τμήματα

Τα περί εμπιστοσύνης και στήριξης σε Πετρίδη, η κατάσταση των οικονομικών και η νέα σελίδα στα τμήματα

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε την Κυριακή ο νέος πρόεδρος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Χαραλάμπους.

Αρκετά ενδιαφέροντα λέχθηκαν από τον νέο πρόεδρο του σωματείου.

Αναφερόμενος για την οικονομική κατάσταση σχολίασε «Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση τα οικονομικά του σωματείου αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα, περάσαμε ξανά από εκεί και θα τα καταφέρουμε».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι στα αγωνιστικά τμήματα υπογράμμισε «Ο αθλητισμός είναι καλός αλλά είμαστε ΑΠΟΕΛ και θέλουμε πρωταθλητισμό σε όλα τα τμήματα».

Σχετικά για το καλαθοσφαιρικό τμήμα επισήμανε «Δυστυχώς αφήσαμε το τμήμα σε ψηλό επίπεδο με τρεις Κύπριους. Χάσαμε τον Μπικς, τον Σιζόπουλο και το λάθος το σοβαρό είναι ότι η προηγούμενη διοίκηση έχασε τον αρχηγό τον Βασίλη Κούνα».

Κατά το πόσο προχώρησε ο ΑΠΟΕΛ σε επέκταση της συνεργασίας με Ιερωνυμίδη και Φαγέ είπε «Είναι δύο νεαροί Κύπριοι, πιστεύουμε σε αυτούς και πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά».

Εάν θα προχωρήσουν σε απόκτηση και άλλων Κύπριων παικτών ανέφερε «Δεν μπορείς χωρίς Κύπριους, είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι το σωματείο είναι σε καλά χέρια».

Αναφορικά για το θέμα νέου προπονητή, ο Μάριος Χαραλάμπους αποκάλυψε «Μιλάμε με 2-3 προπονητές. Σε κάθε τμήματα υπάρχουν οι επικεφαλής, άνθρωποι δικοί μου στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Σχετικά για το ποια θα είναι η σχέση σωματείου και ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ παρατήρησε «Έχουμε μια καλή σχέση με την εταιρεία και θα συνεχίσουμε να έχουμε καλή σχέση.  Πάντα υπάρχει οικονομική στήριξη. Ούτε στην προηγούμενη μου θητεία είχα προβλήματα με την εταιρεία, ούτε τώρα θα έχω. Είναι η πιο σημαντική βοήθεια αυτή από την εταιρεία, εμπιστεύομαι τον Πρόδρομο Πετρίδη».

Εάν θα επηρεάσει αυτή τη στήριξη, ο αποκλεισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε «Θα δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα αλλά η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να δώσει την βοήθεια. Η προηγούμενη διοίκηση πήρε τα διπλάσια από την εταιρεία, εμείς θέλουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Τέλος, εάν στο φούτσαλ υπάρχει κάποια εξέλιξη είπε «Είναι συνεχόμενες οι εξελίξεις στο φούτσαλ, είναι μαζί μου οι άνθρωποι με τους οποίους μαζί πήραμε τότε τα τρόπαια, τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν με ανησυχεί καθόλου. Δεν γίνεται στο φούτσαλ να παίζουμε μέχρι το τελευταίο ματς για ένα τρόπαιο. Θα είμαστε μάγκες όπως πάντα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top