ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εσύ τα ΛΕΣ Νταμπίζα, ΑΚΟΥΕΙ κανείς;

Εσύ τα ΛΕΣ Νταμπίζα, ΑΚΟΥΕΙ κανείς;

Άκουσα σήμερα (6/8) με προσοχή τις δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0.

O τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού (και πρώην της Ομόνοιας) είπε πολλά, όμως εγώ ξεχώρισα μία από τις κουβέντες του.

Αυτή που είπε ότι ”Η διαχείριση της αποτυχίας από τον κόσμο και τους ανθρώπους μιας ομάδας είναι η αρχή για την επιτυχία”.

Αυτή η φράση με βρίσκει 100% σύμφωνο καθώς εδώ στην Κύπρο (αλλά και σε άλλες χώρες γίνεται αυτό) βιαζόμαστε όλοι να βρούμε υπαίτιους στην πρώτη στραβή και δεν ξέρουμε (οι περισσότεροι γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις) να διαχειριστούμε μια αποτυχία.

Όταν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, τότε ΝΑΙ, θα γίνει η αρχή για την επιτυχία.

Πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου, τα οποία οφείλεις νηφάλιος να τα αποτιμάς και να μπαίνεις σε μια διαδικασία διόρθωσης και βελτίωσης.

Υ.Γ Δεν είπα ότι το να γίνουν κάποιες αλλαγές είναι λάθος διαχείριση σε μια ομάδα, όμως όχι ολοκληρωτικές και σε μεγάλο (εώς τεράστιο) βαθμό.

Υ.Γ Δεν έχει να κάνει με την Ομόνοια το σχόλιο αυτό, αλλά για ΟΛΕΣ τις ομάδες της νήσου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top