ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικά νέα για ΑΕΚ: Προβάδισμα πρόκρισης η Βιντεότον! – ΒΙΝΤΕΟ

Θετικά νέα για ΑΕΚ: Προβάδισμα πρόκρισης η Βιντεότον! – ΒΙΝΤΕΟ

Η Βίντι (σσ. Βιντεότον) άντεξε στην Σουηδία και με «χρυσό» γκολ του Γάλλου Νεγκό πήρε το 1-1 στην έδρα της Μάλμε, που την φέρνει σε θέση φαβορί για μία θέση στα πλέι-οφ, όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σέλτικ!

Η Μάλμε ήταν η μόνη ομάδα που έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο, αλλά η Βίντι είχε την ουσία, που είναι το μόνο που μετράει στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Οι Σουηδοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμορφο passing game, όμως έπεσαν πάνω σε έναν αντίπαλο που με μαζική άμυνα κρατούσε το 0-0 μέχρι το 62ο λεπτό.

Σε εκείνη την στιγμή, οι Σουηδοί έκρυψαν την μπάλα και ο Αντρέας Κρίστιανσεν αφού άδειασε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 (62’).

Ωστόσο, η μπάλα δεν ήθελε τους Σουηδούς. Μία απομάκρυνση απελπισίας από την άμυνα, έφερε τον Λοΐκ Νεγκό μόνο του απέναντι σε όλη την άμυνα της Μάλμε. Ο Γάλλος μπακ κέρδισε όλες τις κόντρες, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και με τον πιο απροσδόκητο τρόπο έκανε το 1-1 δέκα λεπτά αργότερα.

Οι Ούγγροι με μαζική άμυνα κράτησαν την πολύτιμη ισοπαλία ως το τέλος και αίφνης πάνε στον επαναληπτικό σε ρόλο φαβορί για μία θέση στα πλέι-οφ που θα την φέρει αντίπαλο είτε της ΑΕΚ είτε της Σέλτικ.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top