ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψή του – Άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψή του – Άφησε την τελευταία του πνοή

Το βράδυ της Τρίτης (7/8) άνδρας ηλικίας 30 ετών «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μεταφέρθηκε μετά από σύλληψή του.

Ο 30χρονος, ο οποίος είναι αραβικής καταγωγής ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη έπειτα από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία για καβγά σε οικία στην Λάρνακα και μέλη της Δύναμης, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν μια γυναίκα μαζί με το ανήλικο παιδί της να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και τον άνδρα σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει και να σπάζει αντικείμενα.

Όταν ο άνδρας φόρεσε χειροπέδες, άρχισε να μελανιάζει και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου θα διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".