ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το πιο σημαντικό είναι το μέλλον του ΑΠΟΕΛ και όχι του Μπαλταζάρ» – ΒΙΝΤΕΟ

«Το πιο σημαντικό είναι το μέλλον του ΑΠΟΕΛ και όχι του Μπαλταζάρ» – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε όλα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (09/08, 20:00) πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια ότι ήμουν απογοητευμένος από την εμφάνιση στο Ταλίν, επειδή γνωρίζω τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες μου, αλλά και την ποιότητα αυτής της ομάδας. Και μετά από το 5-0, έπρεπε να έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι.

Επίσης ήμουν απογοητευμένος, αφού μετά τις προπονήσεις και όλα όσα κάναμε, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε. Αύριο όμως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας για να προκριθούμε.

Η αντίδραση μετά το Ταλίν ήταν πολύ καλή και δεν ανησυχώ για το παιχνίδι αύριο. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι απλά ήταν μία κακή παρένθεση και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε παρόμοια εμφάνιση.

Είναι πολύ καλή ομάδα η Χάποελ Μπερ Σεβά, είναι Πρωταθλήτρια Ισραήλ τα τελευταία τρία χρόνια, κράτησαν παίκτες, προπονητές, έχουν ατομική και ομαδική ποιότητα.

Ξέρουμε όμως ότι δεν είναι στα καλύτερα τους, έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το λέω αυτό όχι μόνο για να δείξω σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά είναι η πραγματικότητα. Όσο και να προσπαθείς να το εξηγήσεις στους παίκτες σου, μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να έρθουν διαφορετικά.

Δυστυχώς, φέτος μάθαμε με τον δύσκολο τρόπο. Ευτυχώς είχαμε το 5-0 στο πρώτο παιχνίδι και καταφέραμε να περάσουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε αυτά τα ματς, ούτε για τρία ούτε για τέσσερα λεπτά.

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, όλα όσα δήλωσε στη διάσκεψη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top