ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΣΩΣΤΗ νοοτροπία!

Η ΣΩΣΤΗ νοοτροπία!

Είδαμε χθες (8/9) στο ματς της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ τον βοηθό να σωριάζεται στο έδαφος μετά από αντικείμενο που δέχθηκε.

Την στιγμή που έγινε αυτό, η ΑΕΚ κέρδιζε με 0-2 και οι οπαδοί των Αυστριακών ήταν εκνευρισμένοι με την εμφάνιση της ομάδας τους.

Παρά αυτά τα στοιχεία όμως με το που έγινε το συμβάν με τον βοηθό διαιτητή, ο πρώτος ρεφ της αναμέτρησης πήγε με τις ομάδες στα αποδυτήρια και δεν έγινε το παραμικρό στις κερκίδες, παρέμειναν όλοι στις θέσεις τους και απλώς η αστυνομία συνέλαβε τον παραβάτη.

Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία, η νοοτροπία που διακατέχει τους Αυστριακούς, οι οποίοι αποδοκίμασαν την κίνηση αυτή του ενός ατόμου και είχαν άψογη συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του ματς.

Μπορεί η ομάδα τους να μην τους αντάμοιψε, όμως αυτοί ήταν σωστοί και ήξεραν με ποιο τρόπο να υποστηρίξουν την Στουρμ. Φωνή και μόνο φωνή, κάτι που η αλήθεια έκαναν καλά μιας και δημιούργησαν μια καλή ατμόσφαιρα.

Απεσταλμένος στην Αυστρία: Γιώργος Λεωνίδου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top