ΕΛΛΑΔΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: «Η αυτοδιοίκηση έδρασε αποτελεσματικά» - Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: «Η αυτοδιοίκηση έδρασε αποτελεσματικά» - Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, εξελίσσονται ικανοποιητικά», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (13/8) ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης αναφερόμενος στην φωτιά που καίει στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, υπάρχουν μόνο αναζωπυρώσεις.

«Η αυτοδιοίκηση έδρασε αποτελεσματικά», τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, «ήμασταν έτοιμοι, υπήρχε σχέδιο».

Δεν υπάρχουν πλέον ενεργά μέτωπα φωτιάς στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, όπως επιβεβαίωσε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας Βαγγέλης Παλιός, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η πυρκαγιά θα κατασβεστεί πλήρως.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Εύβοιας το χωριό Κοντοδεσπότι εκκενώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε ένα τέταρτο, ενώ όπως σημείωσε από τις φλόγες, δεν υπάρχει καμία ζημιά σε σπίτια, παρά μόνο δυο αποθήκες και μια κτηνοτροφική μονάδα που έχουν καεί.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρησμού άφησε ο δήμαρχος Εύβοιας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (13/8), στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Η φωτιά εκδηλώθηκε στις τρεις το μεσημέρι σε ένα σημείο περίεργο πλησίον του δρόμου, όπου δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα, αυτό μας προβληματίζει», ανέφερε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top