Νέα σύνοδος κορυφής Βόρειας και Νότιας Κορέας

Νέα σύνοδος κορυφής Βόρειας και Νότιας Κορέας

Οι αντιπροσωπείες της Βόρειας και της Νότιας Κορέας οι οποίες συναντήθηκαν στο Πανμουντζόμ συμφώνησαν να διεξαχθεί νέα διακορεατική σύνοδος κορυφής στην Πιονγκγιάνγκ τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε το νοτιοκορεάτικο υπουργείο Ενοποίησης.

Αξιωματούχοι των δύο κρατών διεξήγαγαν συνομιλίες υψηλού επιπέδου για να προετοιμάσουν την τρίτη σύνοδο κορυφής του νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζε-ιν και του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στην πρώτη ιστορική συνάντησή τους τον Απρίλιο, οι ηγέτες είχαν συμφωνήσει άτυπα ότι ο Μουν θα επισκεπτόταν τον Κιμ το φθινόπωρο στην Πιονγκγιάνγκ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.