Ορίστηκαν οι διαιτητές και βοηθοί των αγώνων των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη

Ορίστηκαν οι διαιτητές και βοηθοί των αγώνων των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη

Ορίστηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές για τους επαναληπτικούς αγώνες των ομάδων μας στην τρίτη προκριματική φάση του Europa League.

*Τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την H. Beer-Sheva θα διαιτητεύσει ο Φινλανδός Mattias Gestranius (διεθνής από το 2009) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Jan-Peter Aravirta και Mikko Alakare. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Mikko Alakare και παρατηρητής αγώνα ο Σλοβένος Radenko Mijatovic.

*Τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Στουρμ Γκρατς θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Paolo Valeri (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Elenito Di Liberatore και Daniele Bindoni. Τέταρτος διαιτητής ο Maurizio Mariani. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Αλβανός Edvin Libohova.

*Τον αγώνα της Ντυναμό Μπρεστ με τον Απόλλωνα θα διαιτητεύσει ο Σουηδός Martin Strömbergsson (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Daniel Gustavsson και Joakim Amri Nilsson. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Patrik Eriksson και παρατηρητής αγώνα ο Ούγγρος Vilmos Szabó.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE