Κυκλοφοριακό «πατατράκ» στον δρόμο προς Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό «πατατράκ» στον δρόμο προς Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό χάος παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Τροόδους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στον κυκλικό κόμβο Ακακίου με κατεύθυνση το Τρόοδος.

Οι εκδρομείς, ως συνήθως, δεν επέλεξαν μόνο την ελεύθερη Αμμόχωστο αλλά και τα ορεινά χωριά της επαρχίας Τροόδους.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα αυτοκίνητα πηγαίνουν «σημειωτόν», ενώ η τροχαία κίνηση ξεκινά από την έξοδο της Δένειας.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE