ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρ' ολίγον τραγωδία με 8χρονο αγόρι – Δεν μπορούσε να πάει στους γονείς του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρ' ολίγον τραγωδία με 8χρονο αγόρι – Δεν μπορούσε να πάει στους γονείς του

Σωτήρια ήταν επέμβαση των ναυαγοσωστών όταν κλήθηκαν να βοηθήσουν 8χρονο αγοράκι.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου 18/08, μεταξύ των Ναυαγοσωστικών σημείων ΛΕΜ 0 και ΛΕΜ 14, ένα 8χρονο αγόρι διέφυγε της προσοχής των γονιών του και μπήκε μέσα στη θάλασσα.

Ο μικρός, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, παρασύρθηκε από τα κύματα σε μακρινή απόσταση από εκεί που βρίσκονταν οι γονείς του.

Τότε προσπάθησε να επιστρέψει πίσω στη στεριά, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ παράλληλα έχασε και τον φουσκωτό τροχό που κρατούσε.

Οι ναυαγοσώστες, έσπευσαν άμεσα στο σημείο που βρισκόταν το μικρό παιδί και τον περισυνέλλεξαν, μεταφέροντας τον με ασφάλεια στη στεριά.

Στη συνέχεια παρέδωσαν το μικρό στην οικογένειά του, με τους γονείς του να ευχαριστούν τους ναυαγοσώστες για τη σωτήρια επέμβασή τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE