Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο διαβόητος δολοφόνος με τα 14 πρόσωπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο διαβόητος δολοφόνος με τα 14 πρόσωπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 24χρονου τότε, George Barker, συνελήφθη στα κατεχόμενα.

Ο Barker δολοφονήθηκε με μαχαίρι σε γυμναστήριο στο χωριό Baxley στις 14 Νοεμβρίου 2016.

Ο 35χρονος Κάριλ Ριντινγκτον, ο οποίος είναι γνωστός με 14 διαφορετικά ονόματα, είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία.

Ο φερόμενος δολοφόνος συνελήφθη στις 20 Αυγούστου από την «αστυνομία» των κατεχομένων μετά από ειδοποίηση της Ιντερπόλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ηurriyetdailynews, ο 35χρονος βρισκόταν στα κατεχόμενα τα τελευταία δύο χρόνια, όπου κατοικούσε με ένα πλαστό διαβατήριο της Ζάμπιας με την επωνυμία "Ricky de Bruin", το οποίο απέκτησε στη Γερμανία.

Ο 35χρονος, άλλαξε την εμφάνισή του και πλέον έχει μακρύτερα ξανθά μαλλιά.

Μάλιστα, φέρεται να εισήλθε στα κατεχόμενα αρκετές φορές με διαφορετικά πλαστά διαβατήρια, μέχρι που η Ιντερπόλ προειδοποίησε τις «αρχές» για τις τελευταίες κινήσεις της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE