ΛΕΜΕΣΟΣ: Η 67χρονη 'έδωσε' τον γείτονα της για την έκρηξη βόμβας στο όχημα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η 67χρονη 'έδωσε' τον γείτονα της για την έκρηξη βόμβας στο όχημα της

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 23/8 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/8), στο όχημα 67χρονης, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Ο 40χρονος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία, είναι γείτονας της παραπονούμενης και συνελήφθη, στη βάση μαρτυρίας, ως ύποπτος για την τοποθέτηση, στο πίσω μέρος του οχήματος, του υψηλής ισχύος εκρηκτικού μηχανισμού, που πυροδοτήθηκε στις 2:45.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών αρχών για πενθήμερη κράτηση του υπόπτου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE