«Ο Ερντογάν ζητιανεύει στο κέντρο της Λευκωσίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ο Ερντογάν ζητιανεύει στο κέντρο της Λευκωσίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ένα ευφυέστατο σκίτσο εξέφρασε τη δική του άποψη για την κρίση στην Τουρκία ο γνωστός καλλιτέχνης δρόμου, Χρήστος Κακουλλή.

Το σκίτσο που εμφανίζεται στους δρόμους της Λευκωσίας απεικονίζει τον Ταγίπ Ερντογάν ως ζητιάνο και καταδεικνύει τι μπορεί να συμβεί στον καθένα ή στην καθεμιά χώρα.

Όπως τονίζει ο CRS στο σχόλιο που συνοδεύει το σκίτσο και χρησιμοποιώντας το ρητό του Ηράκλειτου «τα πάντα ρει»: «Η Αλαζονεία και η υπεροψία που μιλούσε για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, τα οικονομικά που πέτυχε στη χώρα του και τον έκαναν τόσο δημοφιλή θα μετατραπούν τώρα σε ένα ναρκοπέδιο που καλείται να το διαβεί και αντιλαμβάνεστε ότι οι πιθανότητες να βγει αλώβητος από αυτό είναι μηδαμινές. Έτσι είναι, κύριε Ερντογάν, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν κάποτε οικονομικά προβλήματα, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η Τουρκία».

Σωστός ο CRS. Φυσικά, αν έκανε αυτό το σκίτσο στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, θα κινδύνευε με διά βίου φυλάκιση...

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE