ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν στο καπό 47χρονο και προσπάθησαν να τον περάσουν από οδόφραγμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν στο καπό 47χρονο και προσπάθησαν να τον περάσουν από οδόφραγμα

Υπόθεση συνωμοσίας για παροχή βοήθειας σε αλλοδαπό να εισέλθει παράνομα στη Δημοκρατία, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:10, 56χρονος κάτοικος Λευκωσίας, αφίχθηκε με το αυτοκίνητο του στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στην Λευκωσία, με πρόθεση να περάσει από τις κατεχόμενες, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Τμήμα Τελωνείων που βρίσκεται στο οδόφραγμα, εντοπίστηκε στον πίσω αποθηκευτικό χώρο του οχήματος 47χρονος αλλοδαπός.

Ο 56χρονος και ο 47χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE