ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν στο καπό 47χρονο και προσπάθησαν να τον περάσουν από οδόφραγμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν στο καπό 47χρονο και προσπάθησαν να τον περάσουν από οδόφραγμα

Υπόθεση συνωμοσίας για παροχή βοήθειας σε αλλοδαπό να εισέλθει παράνομα στη Δημοκρατία, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:10, 56χρονος κάτοικος Λευκωσίας, αφίχθηκε με το αυτοκίνητο του στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στην Λευκωσία, με πρόθεση να περάσει από τις κατεχόμενες, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Τμήμα Τελωνείων που βρίσκεται στο οδόφραγμα, εντοπίστηκε στον πίσω αποθηκευτικό χώρο του οχήματος 47χρονος αλλοδαπός.

Ο 56χρονος και ο 47χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE