ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ψάχνουν τις διαδρομές των χρημάτων που απέσπασε η 25χρονη Κύπρια νοσηλεύτρια

ΠΑΦΟΣ:  Ψάχνουν τις διαδρομές των χρημάτων που απέσπασε η 25χρονη Κύπρια νοσηλεύτρια

Τις διαδρομές των χρημάτων που απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις αναζητούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου σχετικά με την υπόθεση της 25χρονης Κύπριας που εξαπάτησε ιδιοκτήτρια οίκου ευγηρίας στην Πάφο.

Η 25χρονη βρίσκεται υπό σύλληψη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση μέχρι να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η 25χρονη στην κατάθεσή της ενώπιον των ανακριτών παραδέχθηκε την ενοχή της, όμως δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στα χρήματα που πήρε.

Οι ανακριτές εντός των επομένων ημερών καλούνται να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της έτσι ώστε να βρουν την άκρη του νήματος.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναζητήσουν τις ημερομηνίες που έγιναν οι καταθέσεις αλλά και από ποιο πρόσωπο έγιναν οι αναλήψεις ή ακόμη εάν έγιναν μεταφορές εμβασμάτων σε άλλο λογαριασμό.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα 27/8 η 58χρονη ιδιοκτήτρια Στέγης Ηλικιωμένων κατήγγειλε πως συνάδελφός της, ηλικίας 25 ετών, την εξαπάτησε και της απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις το χρηματικό ποσό των 64 χιλ. ευρώ.

Η 25χρονη φέρεται να έδειξε στο τηλέφωνο της στην 58χρονη, αρχές Μαρτίου του 2016 μια ψεύτικη είδηση ότι ο ιδρυτής του Facebook έγινε πατέρας και χάριζε χρήματα στον κόσμο που είχε ανάγκη.

Έτσι συμφώνησαν να αποστείλουν μια επιστολή στον ιδρυτή του Facebook και να ζητούν βοήθεια οικονομική ώστε να ξοφλήσουν τα χρέη τους τα οποία ανέρχονταν σε κάποια εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη την επιστολή ανέλαβε να την στείλει η  25χρονη. Η 25χρονη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης , από τότε που στείλανε την επιστολή, ζητούσε διάφορα ποσά από την ίδια, τα οποία της έδινε για δικηγορικά έξοδα και κάποια ταξίδια που έπρεπε να κάνει ή για κάποιες αγορές του ιδιοκτήτη του Facebook με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που της απέσπασε να ανέλθει στις 63. 956 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως η 58χρονη έδωσε τρις χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, ενώ το υπόλοιπο ποσό είχε γίνει σε διάφορα ποσά, σε τραπεζικό λογαριασμό της 25χρονης ανά χρονικά διαστήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top