ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση – ΕΠΟΣ για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση – ΕΠΟΣ για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επική πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League πήρε ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και χάρη στα δύο εκτός έδρας τέρματα (το ματς του Βελιγραδίου είχε λήξει ισόπαλο 0-0), τσέκαρε το εισιτήριο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σερβικής ομάδας ήταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (65’ και 66’), φέρνοντας τα πάνω-κάτω, αφού η αυστριακή ομάδα είχε προηγηθεί χάρη στα δύο γκολ του Μούνας Νταμπούρ (45’ και 48’ πεν.).

Η Σάλτσμπουργκ είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και στο 14’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ραμάλιο, τον οποίο σταμάτησε ο Μπόργιαν. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ντάκα συνδυάστηκε με τον Ντακούρ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα έσωσε την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τους Ράντονιτς (30’) και Μίλιτς (31’), αλλά δεν βρήκαν στόχο. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Ούλμερ από αριστερά, ο Νταμπούρ με ωραία κίνηση στο πρώτο δοκάρι και πλασέ, έκανε το 1-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Σάλτσμπουργκ έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Ο Βολφ ανατράπηκε από τον Σάβιτς και ο Νταμπούρ από το σημείο του πέναλτι, έκανε το 2-0. Όμως, ο Ερυθρός Αστέρας, παρότι βρέθηκε στο καναβάτσο, δεν τα παράτησε. Στο 65’ ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία στην άμυνα της αυστριακής ομάδας και μείωσε σε 2-1 και ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω-κάτω, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού. Οι Σέρβοι είχαν πλέον σκορ πρόκρισης και παρά την πίεση που δέχθηκαν στο τελευταίο ημίωρο, εντούτοις κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και στο τέλος να πανηγυρίσουν μια τεράστια πρόκριση.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top