ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O δρόμος είναι γνωστός, αλλά η απόσταση μεγάλη – Ρεβάνς και… κύμα Σάλαΐ

O δρόμος είναι γνωστός, αλλά η απόσταση μεγάλη – Ρεβάνς και… κύμα Σάλαΐ

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Αστάνα για τον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο νικητής λοιπόν που θα βγει μέσα και από τις δυο αναμετρήσεις θα είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για την φάση των ομίλων. Με πολύ απλά λόγια ο ΑΠΟΕΛ καλείτε να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους και να είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Ένα ΑΠΟΕΛ που δεν έχει δεχτεί περισσότερο από ένα τέρμα σε αγώνα πλει οφ και διεκδικεί την 6η συνεχόμενη πρόκριση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ μεγάλωσε και είναι πασιφανές. Αρχικά η ποιότητα ξεχειλίζει με ποδοσφαιριστές που εκτός από χρήμα φέρνουν τον ΑΠΟΕΛ για τα καλά μέσα στο Ευρωπαϊκό χάρτη του ποδοσφαίρου. Καθώς ο σημαντικότερος παράγοντας που είναι η εμπειρία διαχείρισης αυτών τον παιχνιδιών να υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον αν μπορεί να το πετύχει αυτό η ομάδα του Μπαλταζάρ. Το μόνο που χρειάζεται όπως δήλωσε και ο ίδιος στην σημερινή διάσκεψη τύπου είναι η πλήρης συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές πλέον άρχισαν να νιώθουν πιο εξοικειωμένοι μεταξύ τους και μέρα με την μέρα νιώθουν όλο και πιο έτοιμοι. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι εκπληκτικό και αυτό φαίνεται στα πρόσωπα των ίδιων το ποδοσφαιριστών. Από τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού δεν έλειψε σίγουρα και η Αστάνα που όπως δήλωσε ο ίδιος θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του.

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα να προπονείται για δεύτερη μέρα στο Αστάνα Αρένα. Γήπεδο το οποίο έχει την δική του ιδιαιτερότητα με τον πλαστικό χλοοτάπητα να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Μεγάλο κύμα ειδήσεων των τελευταίων ημερών όσον αφορά τον νεαρό άσο του ΑΠΟΕΛ, Ρόλαντ Σάλαι ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει ο ισχυρός άντρας των ‘γαλαζοκιτρίνων’ Πρόδρομος Πετρίδης. Αποκαλύπτοντας λοιπόν στο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση στους δημοσιογράφους πως η έχει γίνει βελτιωμένη πρόταση ύψους 30% από την ομάδα που διεκδικεί τον νεαρό και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 24ωρο να υπάρξουν και εξελίξεις στο όλο θέμα.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει αυτό που ξέρει αλλά ταυτόχρονα να κάνει ότι δεν έκανε στις τελευταίες του δυο επισκέψεις στο Αστάνα Αρένα. Η πρόκριση δεν θα ’ρθει εύκολα αλλά οι πρωταθλητές μας έχουν όλα όσα χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια για να τα κυλήσουν στα μέτρα τους. Ραντεβού στο Αστάνα Αρένα στις 20:00 για να δούμε το αποτέλεσμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top